4 moderne accesories til sommeren 2014

Af Martin Stendahl Dyrhøj – Ejer af http://billig-mode.dk

Vi befinder os lige nu midt i april måned, og sommeren nærmer sig stille og roligt. Det kan vi ikke blot se på kalenderen, men også på vejret, som ændrer sig i den positive retning. Før man ved af det, er det på tide at gemme langbukserne og sweatshirts væk i skabet og hive shorts og t-shirts frem endnu engang.

Vil du pifte stilen ekstra op i sommerperioden, så bør du kigge efter nogle accesories. Jeg giver mit bud på hvilke accesories, der bliver det største hit i sommeren 2014:

Dette ur er til den sporty fyr, som gerne vil have et smart ur på, på stranden, ved poolen eller blot ned af strøget. Ikke desto mindre er uret praktisk, hvis man skal en tur på stranden, da det er vandresistent ned til 3 atm. Der er tale V6om et sort ur med en masse flotte detaljer. Selve remmen er af silikone og måler 24 cm. Der er yderligere 3 små visere, men de er der blot af designmæssige årsager og har altså ingen funktion. Uret koster 345 kr. hos Marjoe.dk.

Du kunne også overveje at investere i dette kraftige læderarmbånd, som uden tvivl blive et hit denne sommer. Kvaliteten er 8mm bololæder, mens låsen er af rustfrit stål. Som du nok kan se på billedet er armbåndet dobbelt snoet omSkærmbillede 2014-04-18 kl. 16.01.21 håndled. Der er en række forskellige længder, som strækker sig i mellem 17-22 cm. Det er et meget stilfuldt armbånd, som vil kunne bæres af enhver fyr / mand. Prisen er 345 kr. hos Marjoe.dk

Man kan aldrig gå helt galt i byen med en trendy keyhanger. Jeg er personligt helt vild med denne keyhanger fra MOZ, som er en af de mest populære produkter hos de danske smykkeforhandlere. Denne keyhanger er lavet af kraftig læder med 88mm tykkelse og har en stor old messing ring, hvor du kan sætte dine nøgler fast. Det er et meget enkelt keyhangeraccesories, men du kan alligevel forvente at tiltrække en masse god opmærksomhed. Længden er 80 cm.

Du kan købe denne keyhanger for 275 kr. hos Marjoe.dk

Det er ikke længere særlig moderne med en stor og klodset pung. Derimod er kreditkortholdere blevet en modetrend, og du kan lige nu hoppe med på moden. Der er brun plys som foer, som er et ganske lækkert materiale. I denne kreditkortholder er plads til 5 kreditkort. Målene er 9,5 x 6 cm., så det er en rigtig praktisk kortholder.kreditkortholder

Prisen er kun 165 kr. hos Marjoe.dk