Halskæder til herren

Halskæder er mere kendte end de nogensinde har været. Og det er ikke kun ved kvinderne. Også stilbevidste mænd over hele landet har modtaget de populære halskæder og det gælder alt fra herresmykker med kors, til mere traditionelle stålkæder og halskæde. Det forbindes især med, at et godt valgt halssmykke kan udføre din stil og udsende et tegn om, at du har helt styr på dine accessories.

Flere kendte mennesker er også kommet med på moden. Mange ikoner fra Hollywood har taget halskæde i udnyttelse og det har skabt en bølge gennem modeverdenen. Nu kan du finde halskæder i alle mulige forskellige slags, og det betyder, at der altid vil eksistere en halskæde, som er tilpasset din stil – lige meget hvad du har på. Alt fra ganske simple og subtile halssmykker, til de mere bastante og maskuline kæder af stål, som gennem en længere periode er blevet mere og mere eftertragtede.

Især korssmykket blev meget populært efter Hollywood-filmen The Boondock Saints. Her var de to meget religiøse mandlige hovedroller ført i forskellige typer korssmykker, som kort efter filmen fik premiere blev super eftertragtede – og også i Danmark. Siden er flere forskellige slags kommet til og den dag i dag er korssmykket også en fast del af mange kendissers valg af accessories. Det bedste ved korssmykket er, at man, uanset om korset i sig selv har en religiøs mening, også kan bære korssmykket, selvom man ikke er særlig religiøs.

Halskæder, halssmykker og korssmykker kan sagt på en anden måde binde din stil sammen og tilføje din stil de sidste mangler, som virkelig kreerer et indtryk af, at alting kører for dig.