Ringe

Udfør din stil med flotte og maskuline herre ringe til mænd. Herreringe kan købes i mange forskellige varianter og afskygninger og du kan helt sikkert finde en, der er tilpasset lige netop din stilart. Herre ringe er blevet meget mere kendte i takt med, at flere kendte mennesker har hevet dem til sig. En af de mange gode ting ved herreringe er, at de er vældig subtile og ikke ødelægger billedet, selvom de sender et kraftigt signal til verdenen omkring dig, at du kører din helt egen personlige og super maskuline stilart.

Ringe til mænd har altid været eftertragte. Men normalt ser vi herreringe i et traditionelt udseende, som blandt andre ting omfatter forlovelsesringe og vielsesringe. Men idag har den moderne herre i højere grad taget den maskuline fingerring i brug som en oplagt accessory. På samme tid har rigtig mange internationale designere kæmpet hårdt for at kreere designs, der bryder og flytter den oprindelige opfattelse af, hvilken form en herrering skal have af udseende. Det har givet resultat i mange modige designs, som, i hånd med din øvrige stil og tøj, fuldender enhver stil.

Forlovelsesringe er idag meget brugt blandt par, og man finder nemt forlovelsesringe så det også er mere maskulint til manden. Forlovelsesringe findes også i stål, tungsten og titanium, så behøver ikke altid at være guld eller sølv, som forlovelses ringe skal være lavet af.

Herreringe og smykker i simple udseender har altid været der i modeverdenen. Man skal dog bemærke at smykkerne den dag i dag er blevet langt mindre flamboyante og mere subtile, end de tidligere har været. Og der er megen forstand tale om et modefænomen i nærmest fuldstændig bevægelse. Op gennem 1990’erne blev det igen meget kendt med et nærmest overforbrug af herresmykker blandt kendisser hos mænd og andre modefænomener. I dag er udnyttelsen af for eksempel fingerringe til mænd ikke blevet lavere, men dog mere afdæmpet i forhold til det, det var engang.

Du kan bruge denne ringstørrelses guide ude til højre, hvis du er i tvivl om hvilken ringstørrelse du bruger.