Smykker

Det er lige nu utrolig vigtigt for manden at skille sig ud fra alle andre mænd, men det må ikke være i sådan grad at det bliver for vildt.- Derfor er smykker til mænd, nu gået hen og blevet en meget vigtig accessories til mænd.

! Smykker til manden er derfor i dag et stort trend.

der er kommet med den nye og unge generation af mænd som gerne vil være med på moden og samtidig skille sig lidt ud fra den store mængde.- En hel del mennesker har store fordomme overfor smykker til mænd, men de fordomme bliver  efterhånden færre, da smykker til manden jo helt sikkert er kommet for at blive mandens foretrukne accessories. Det mest populære er lige nyt  et lækkert halssmykke, og armbåndet er ved at være meget populære også, og det især rustfrit stål eller perlearmbånd.

På internettet er der et kæmpe marked for smykker, og man finder nemt finde nogle fede herresmykker i alle og mange forskellige prisklasser, især hos Marjoe.dk finder man et meget bredt og stort udsnit af smykker, hvad enten det er øreringe, halssmykker, armbånd, herreringe, piercinger eller afrikanske smykker, og udvalget i en så stor størrelse, hvor du absolut også har mulighed for at finde noget som de andre ikke lige har.

Mange mænd ser det som en vigtighed at skille sig ud fra mængden, og gøre stort indtryk på pigerne. Derfor gælder det også om at finde de helt rigtige smykker, som bare skiller sig ud fra mængden, og ikke ligner de andres- altså finde sig nogle unikke smykker. Det er helt samme årsag, at udsmykning til ens udstyr er vundet så meget frem, se bare den stigende interesse for covers og beskyttelse til iPhones i forskellige farver og motiver.

Det er sådan med unge mænd sådan, at det ikke handler om mængden af herresmykker, men det handler mere om at bære få smykker, som rigtig passer sammen med sin egen stil, som man har valgt, og på denne måde være med til at få sin stil lidt højere op. Det er selvfølge det primære formål med smykkerne, altså opnå den store respekt blandt andre mænd og piger.

Det var sådan set tidligere næsten kun forbeholdt kvinder at bære med øreringe, armbånd og halssmykker, men nu er det blevet mere normalt at dette også ses hos mænd. Gennem den store udvikling som kønsrollerne har set de seneste år, har manden dermed også fået mulighed for at være helt unikke og vise deres stil frem.

Smykker til mænd anvendes som den sidste finpudsning inden byturen, smykkerne skal lige gøre stile unik for denne aften. Kvinder lægger nu mest mærke til unikke mænd, og det stræber rigtig mange mænd efter. Det er derfor meget vigtigt at skabe sin egen stil, men dog holde sig lidt inden for trenden.

Smykker til mænd handler altid om selvtillid.

Flere mænd køber et trendy smykke til dem selv, og smykker til mænd findes i mange forskellige afskygninger, lige fra ganske diskrete ringe og armbånd, til det ekstreme som kultfænomenet Sidney Lee bruger, der bruger flere smykker til mænd end nogen anden. Men når det kommer til stykket, så handler smykker til mænd om selvtillid og stil. På  denne side fokuserer vi på herresmykkers stigende popularitet.

Skab din egen stil.

Smykker til mænd er noget de fleste har en helt egen holdning til. Alt for ofte ender snakken i en unuanceret enten/eller diskussion. Faktum er, at smykker til mænd kan være en rigtig god måde at fremhæve din stil på.

Udsmykning som udtryksformer i konstant forandring. Mænd har båret smykker og armbånd siden stenalderen og smykkerne har altid været udtryk for en personlig, religiøs eller social symbolik. Siden har smykker til mænd også tjent de praktiske formål. Som eksempel er manchetter i dag et populært smykke blandt mange mænd. Men faktisk blev manchetter opfundet for at holde dine skjorteærmer lukket om håndleddet.

Tøjet til mænd, spiller også meget stor indflydelse, og tøj som matcher mandens smykker, er det helt store hit, og der søges på livet løs i diverse netbutikker ala. Streetammo.dk som absolut styrer med det helt fede udvalg.

Trenden de senere år er da også gået imod en større accept af herresmykker, blandt andet med udbredelsen af de ultrapopulære rosary-halskæder, særlig kendt fra filmen The Boondock Saints. Kultfænomenet Sidney Lee har også været med til at introducere herresmykker til den bredere befolkning. Meget kan man mene om ham, men har selvtilliden til at gå fuldstændig over gevind, og det må man respektere ham for.

Herre smykker og armbånd behøver ikke være vulgære.- Udvalget af smykker til mænd er stort. Hvis du ikke er til ringe, så kan du med garanti finde et armbånd,som passer til din stil. Og hvis du ikke er til guld & sølv, er rustfrit stål et ganske godt alternativ.
Perlearmbånd til mænd er en af de ting som igen er blevet populært, især efter Shamballa, Nialaya, Mortentimm jewelry og By MOZ design -bølgen ramte Danmark.

Du vil blive overrasket over, at et armbånd eller andre herresmykker kan fuldende din stil.- Jo mere dristig du er, desto mere selvtillid vil du udstråle.

Og hvis der er noget du kan være sikker på aldrig går af mode, så er det selvtilid.