Herresmykker er hit i USA

Herresmykker er et hit i USA

USA er kendt for at være pionerer på mange områder. De er altid langt fremme og med til at påvirke de nyeste trends og mode på markedet.

Alle kender til de amerikanske Hollywood film og overlegne musikvideoer, der er med til at sætte standarden på mange områder.

Norden og især Norge er også meget langt fremme for smykker for menn i moden.

www.marjoe.no

Det gælder ligeledes inden for smykkebranchen, hvor herresmykker hitter netop nu. Det er specielt rosenkrans halskæder som er populære, men generelt har der aldrig været så mange amerikanske mænd, med smykker på kroppen.

Modetendenserne er i høj grad kommet til Europa, Danmark og Norge, hvor flere og flere mænd er begyndt at bære herresmykker.

Det er altid interessant at se hvilke typer smykker der er populære i USA og det var en rejse til USA med til at vise.

Rejse til USA bekræfter de populære smykker til mænd

Det er vigtigt at alle smykkesites og producenter holder sig opdateret på de nyeste smykketrends og det gør man bedst ved at besøge en række af de førende lande.

USA er en af mange lande, hvor de er langt fremme på den front. En rejse til USA, skulle derfor oplyse om tendenserne og om, præcis hvilke herresmykker amerikanerne er vilde med.

Det giver et klart indblik i, at specielt stilrene og enkle herresmykker er moderne og de skal helst have et strejf af personlighed.

Det kan være i form af rosenkrans halskæder, der er med til at understrege ens religiøse forhold. Eller det kan være via navnehalskæder der er med til at understrege dit navn, eller kærlighed for en af dine nærmeste.

Den økonomiske krise har gjort prisen og det personlige udtryk ved smykkerne afgørende, og det skinnede igennem under besøget i USA.

Har du lyst til at være med på modebølgen, vil en rosenkrans halskæde være et godt valg, ligesom stilrene herresmykker som titanium ringe og perlearmbånd, vil være det.

En kombination af det stilfulde og smarte udtryk, vil få smykket til at gøre alle mænd mere attraktive og udstråle modebevidsthed.