Historie om smykker til mænd

 

”smykker til mænd” – hmmm en simpel opgave, vi lever jo i et oplysningssamfund, tænkte jeg og startede mit skriveprogram op, da den der side med smykker til mænd, som jeg havde handlet på før og havde fået en god handelsoplevelse, pludselig viftede med et gavekort, hvis man kunne skrive en historie om smykker til mænd.

marc ciano
Marc Ciano

Så her sidder jeg så nu og prøver at vride de små kreative hjerneceller for en lille dråbe inspiration. Nå, ind og kigge på deres hjemmeside og se, om den Hellige Gral skulle ligge herinde blandt de fede smykker og tilbehøret til mænd

Fedt at leve i en tid, hvor det at kigge på smykker til mænd ikke er ensbetydende med at man får det flammende bogstav som ”bøsse” eller lignende lidet flatterende adjektiver. Nu er smykker til mænd lige så naturlig en ting som smykker til kvinder.

Hehe, min hjerne går i selvsving og begynder at lege med, hvad smykker til mænd ellers kunne være: Det kunne være den der lækre kvinde, der virkelig smykker den mand hun er sammen med. Det kunne også være jakken, skoene, solbrillerne. Smykker til mænd kunne også være den der overdrevene firhjulstrækker, der kan få manden frem i enhver knægt.

Hvad kan ellers smykke en mand, hvordan skal smykker til mænd – til mig se ud, før de er fede, før de får betydning? Er det guld og bling, der gør et smykke til en fed accessory eller ligger det i at bære noget unikt? Jeg ved godt, hvad det er, jeg kigger efter, når jeg kigger smykker til mænd. Jeg kigger efter de smykker, der evner at fortælle en lille bid historie om mig, der giver et lille hint om, hvem jeg er. Måske kan det nogen gange være et lidt misvisende billede, bare for at se, om folk dømmer bogen på dens omslag.