Hvad er herresmykker.

Udvalget i dag når der snakkes herresmykker, er af en helt anden karat end for bare få år siden. Det kommer meget synligt til udtryk ved de mange flotte og mere specielle smykker der i dag findes i udvalget.

Der kan blandt andet nævnes et armbånd i brændt træ fra Costa Rica, en ring i Morano glas og armbånd med flotte dødningehoveder. Det viser tydeligt hvor forskellige herresmykkerne kan være og hvor populært det er at bruge smykker som mand.

Herresmykker kan have mange funktioner i dag. Det kan være et statussymbol, på højde med et dyrt ur, en dyr telefon og ipad, for bare at nævne nogle af de mange andre statussymboler der er oppe i tiden.

Med herresmykker kan du vise din personlighed frem på mange forskellige måder, jo mere råt og upoleret smykket er, jo mere rå maskulinitet viser du som mand.

Det omvendte kan siges, hvis smykket er meget klassisk og stilrent, det viser en mere sofistikeret mand. I dag er det alle typer af mænd der bruger smykker. Det er derfor endnu mere vigtigt end før at skille sig ud fra mængden, når du vælger dit næste herresmykke.

Du får let ved at sammensætte en stil som kun er din og derfor gør dig til noget unikt med dine herresmykker.

Husk at dit herresmykke, er meget mere end bare et smykke, det viser hvem du er!