Julie Abelstedt – Verden af smykker

Smykkefokuseret vision 

Succes kræver en solid vision, og at komme frem til den såkaldte vision kræver kreativitet og engagement. Min vision om smykker startede for 2 år siden, da min stræben efter unikke og specielle smykkedesigns havde fået mine fingre til at sitre. Jeg ville give kvinder en følelse af at udstråle selvtillid igennem sit smykke og for at skabe denne følelse blandt kvinder, skulle mit design af smykkerne være ekseptionelt.

 

Julie Abelstedt

Se de flotte fingerringe her:  www.Abelstedt.dk

Designegenskaber

Kvinders smykkestil varierer sig fra person til person og fra år til år. Men det alle smykketyper har til fælles er, at de skal dekorere bæreren med smykket. Fra årtusinder siden var det smykket der beklædte mennesket og ikke tøjet. I dag er det tøjet der dominerer, og det gør, at vi nogle gange glemmer det vigtigste, nemlig de smukke smykker. En kvinde skal være feminin efter mange mænds hoveder, og smykker med flotte store skinnende sten kan gøre underværker på ens femininitet. Derfor er mine smykkedesigns fyldt med flotte krystaller. Mine designvisioner var også at lave holdbare og tidsløse smykker, der kunne forsikre køberen om at få et smykke, der ville kunne ligge i bærerens smykkeskrin langt frem i hendes fremtid.

Holdbare og billige smykker

Jeg er selv meget bevist om, at når jeg går ud og køber en vare, skal det være til den bedst mulige pris, men kvaliteten skal stadigvæk være optimal. Det har jeg selvfølgelig også taget med i mine overvejelser omkring mine smykker, så alt i alt har mit koncept og min vision været at berige kvinder med smykker med store glitrende sten, uden smykket skulle koste en halv million.

Forretningsdrift

Efter at træde i kræft med forskellige designs og mange nye visioner, skal man tage forretningshatten på. Jeg startede med at fastlægge mit slutmål, hvor jeg derefter oprettede jeg en tidslinje med periodiske mål, der indebærer forskellige niveauer af succes.

Som tiden er skredet frem, er mine designs og mit firma trådt i kraft, og jeg kan mærke en stigende popularitet på min smykkesiden. Kvinder der stræber efter det perfekte skal være 100 procent tilfredse, før smykket fra mine designs skal bæres, men jeg kan høre på mine kunder, at de er utrolig fascineret over mine ringe med store sten, og mine glitrende eventyrlige smykker bliver flittig brugt af mange smukke kvinder.