Keyhangers er både til børn og til voksne

Vi kender det måske fra da vi var små; Vi havde vores nøgler hængende i en snor ned på maven, således at vi ikke skulle glemme dem eller lægge dem et dumt sted.

Disse ‘snore’ bliver kaldt for keyhangers, og er blandt en af de få ting som er blevet spået til aldrig at gå af mode. Ja, faktisk er keyhangers inde i sin bedste tid, eftersom at de stadig bliver mere og mere efterspurgt.

Efterspørgslen er størst i læder, hvor du har mulighed for at vælge imellem et stort udvalg – både mønster og hvad for noget læder dette skal være.

Det er heller ikke en bestemt slags keyhangers som er på mode.

Keyhangers passer ind til den danske befolkning og kultur

Det kan både være de mere stilrige, hvori det er fornemt og kan passe til meget tøj i den klassiske ende og det kan være et lidt ‘slidt’ look som passer til størstedelen af Danmarks befolkning.

Det slidte look som mange af Danmarks unge gør brug af, betyder også at moden ikke kommer til at falde af i nærmeste fremtid.

De fleste keyhangers, hvis man køber de rigtige og kvalitetsrige har en god levetid, der også garantere at tilfredsheden med de fleste keyhangers bliver højere. Da det er af læder, betyder det også at de gennem deres levetid, blot bliver pænere.

At keyhangerne ændrer sig lidt i farven når de bliver ældre, gør også at de blot passer endnu bedre til stilen, samtidig med at det giver et mere maskulint look.

Når det praktiske bliver til mode

Som nævnt i starten, blev keyhangers før kaldt for nøglesnore som vi kender dem fra barndommen. Dengang var der dog ikke blandet mode med ind over, og det fungerede derfor kun som en genstand der skulle gøre dagen lettere.

Siden dengang har markedet dog eksploderet og bliver nu betragtet som værende i samme stil som halskæder og andre former for smykker eller tilbehør som skal give det dig ny stil, som vennerne måske ikke er hoppet på endnu.

Ja, udover moden, så er keyhangers, som du nok har fundet ud af nu, også praktiske. Du har altid dine nøgler lige ved hånden, og du behøver ikke tænke over om du har lagt dem et bestemt sted.