Klassiske armbånd til mænd slår til igen

Du har helt sikkert selv lagt mærke til den flok unge mennesker, der kommer gående ned af gågaden i Ralph Lauren skjorter og sejlersko. Lige meget hvor du befinder dig i denne tid er disse unge mennesker med denne stil til stede. Janteloven er atter slået længere ned, og det er nu på mode at vise frem, hvad olivereggertsenman har, også selvom man ikke umiddelbart er så rig, som man gerne vil have til udtryk. Dette har de unge mennesker fanget, og de bruger derfor flere tusinde kroner på de såkaldte sejlersko og de dyre skjorter fra de store preppy modemærker. Den maritime og preppy modebranche er atter igen begyndt at tage fart i modeverdenen, og selvfølgelig følger smykker til mænd og kvinder med på denne bølge.


Hvis smykket har noget maritimt over sig, følger det med sikkerhed med på moden. Det klassiske og stilrene skaber en mere elegant og sofistikeret stilart, da det ikke længere er moderigtigt at ligne en såkaldt hipster eller hjemløs. I dag går alle mænd med smykker til mænd, og derfor er det vigtigt at følge med på modetrenden inden for smykker til mænd. Dit herresmykke definerer samtidig din person. Ofte er det sådan, at modebranchen i perioder definerer, hvem vi er. Hvis vi synes, at et smykke til manden er superflot, og dette blot er på grund af moden inden for det bestemte smykke, jamen så synes man også, at det definerer en som person på et lavere punkt.

Udviklingen i især armbånd til mænd inden for de seneste år har været kolossal. Smykkeverdenen inden for herrearmbånd har været bombet med alle mulige nye trends, som alle simpelthen har måtte eje for at følge med. Hvis vi kigger helt tilbage til for 5-6 år siden startede herresmykkerne sådan set ud med de dengang utroligt populære gummiarmbånd, som Lance Armstrong revolutionerede med sine ”Livestrong” armbånd. Derfra begyndte man at se alle mulige unge mennesker med fyldte arme af de mange forskellige armbånd i gummi, der begyndte at komme. Dernæst blev det på mode at lave og kreere sine unikke armbånd til mænd selv. Der blev innoveret og tænkt igennem for at skabe et revolutionerende produkt, der ville skabe en ny trend inden for især armbånd til mænd. De meget populære perlearmbånd begyndte nu at komme frem, og det var nok den største succes smykker til mænd har set. Men nu er en ny trend på vej til smykkeverdenen. Folk begynder at gå op i at fremstå som succeser og skaber derfor en meget sofistikeret stil. Derfor er den preppy stil atter kommet på mode.

sailor-armbaand

Selvom der er meget få spillere på det danske smykkemarked inden for klassiske og stilede smykker, er der dog et brand, der har formået at slå igennem i denne smykkebranche. Brandets navn er Oliver Eggertsen Jewelry, der det seneste stykke tid har skabt en essens omkring sig. Oliver Eggertsen Jewelry har flotte sejlarmbånd i alle mulige forskellige farver, og dertil er der også ure af dette mærke. Smykke og urmageren fører elegante og stilede designs i deres armbånd, men samtidig er der også et moderne twist over armbåndene, der gør, at armbåndene tilpasser sig af den nyeste og største modetrend.