Køb dåbsgaver med gravering

Når familien får et nyt medlem, bør du gøre en indsat for at give et positivt indtryk. Babyer er for små til at forstå den større sammenhæng og netop derfor bør du vælger at få graveret din dåbsgave.

Graveringen giver nemlig en gave en dybere betydning. Det kan være du ønsker at få graveret afsenderen, datoen for dåben eller navnet på barnet.

Det er mange muligheder og gravering er din mulighed for at sende et form for budskab til dåbsbarnet. Det er mange udbydere som tilbyder dåbsgaver med gravering.

Vælg mellem flere skrifttyper

Det er klart, at graveringen skal gøres dåbsgaven pænere. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken skrifttype eller skriftstørrelse du vælger. De fleste udbydere der sælger dåbsgaver har et godt udvalg af muligheder, som gør at du kan finde en passende skrifttype.

Det vil godt nok koste et par hundrede kroner at få indgraveret tekst eller tal, men omvendt vil gaven blive markant mere værdifuld for dåbsbarnet. Specielt når det bliver ældre, 10 eller 15 år og begynder at værdsætte de gaver der har været med ham/hende gennem hele opvæksten.

Gravering personliggør gaven

Alle ønsker forhåbentlig at gøre et godt indtryk på familiens nyeste medlem. Gravering er en metode til at personliggøre din dåbsgave og gøre den mere speciel.

Det er klart, at ikke alle gaver er velegnede til at blive graveret, så det afhænger i høj grad af hvad du vælger at give. En træstol eller bamse vil næppe være velegnet til det, men derimod er smykker det perfekte.

Det leder til artiklens anden vigtige pointe. Der er nemlig god grund til at give barnet en dåbsgave, som er holdbar og som kan vække glæde i mange år. En træstol, bamse eller legetøj vil glæde dåbsbarnet her og nu, men ikke blive husket specielt om 8-10 år.

Så ønsker du at gøre et mere specielt og længerevarende indtryk, bør du vælge mere langsigtede og holdbare gaver, som evt. er smykker. Omvendt er det ikke optimalt hvis alle giver det samme, så I bør drøfte hvad i giver hver især, internt i familien.

På den led er i sikre på at give forskellige ting og på at barnet modtaget noget, som både vækker glæde i dag og om mange år. Du har gode muligheder for at finde dåbsgaver med gravering, hvis du besøger denne side.