Shamballa Jewels

Kender du Shamballa Jewels og deres populære smykker? Ellers er det i hvert fald tid til at du stifter bekendtskab med Kornerup brødrene, der har stor succes i USA.

Her bærer flere af Hollywoods største stjerner nemlig deres smykker, der er kendetegnet ved stor eksklusivitet og individualitet. Det er de to klare kendetegn ved Shamballa Jewels, som de altid forsøger at ramme med deres smykker.

De startede smykkevirksomheden tilbage i 2004 og har siden haft fuld fart frem. De har formået at slå igennem på det amerikanske marked, hvor store Hollywood stjerner, må være de bedste til at promovere smykkerne.

Filosofien hos Kornerup brødrene

Udover en eksklusivitet, har deres smykker et ret specielt udgangspunkt. De har nemlig skabt en filosofi med baggrund i buddhisme og meditation, hvilket er meget sjældent for smykkeproducenter.

En filosofi om at alle Shamballa’s smykker skal signalere kærlighed, etik, medfølelse, tolerance og harmoni, og ikke mindst få os til at tænke på disse elementer. Alle grundlæggende elementer i det menneskelige samfund, men som hurtigt kan blive glemt i en travl hverdag.

Det er yderst charmerende, at smykkerne har mere end bare en materialistisk betydning. At de kan være mere end bare en udpyntningsgenstand. Det forsøger brødrene Kornerup i hvert fald at ramme i deres smykker.

Populære smykker med dybere betydninger

Når du bærer et smykke fra Shamballa Jewels, kan du derfor være sikker på at der ligger en dybere betydning bag hvert enkelt smykke. Om det så er symbolværdier i diverse vedhæng eller om det er mere diskret, i selve designet.

Smykkerne er gennemtænkte efter deres filosofi og rummer en dybere betydning, du kan få glæde af som bærer. Det vil så være op til dig selv, om du ønsker at lægge vægt på denne og tillægge det samme betydning.

Du har muligheden for at se deres mange eksklusive smykker på Shamballajewels.com, hvor du kan få et nærmere indtryk af, hvordan filosofien kommer til udtryk.