Smykker under Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week (CFW) løb af staben i august 2013 og gav landets designere, modeinteresserede og eksperter muligheden for at hygge sig og se de nye trends i modebilledet.

Jeg var selv til Copenhagen Fashion Week og nød det i fulde drag. Modellerne var særdeles pæne og iført de nyeste tendenser på markedet, fra tøjdesignere på internationalt niveau.

Nu er det bare sådan, at alle fokuserer meget på tøjet under CFW og det er meget forståeligt. Mit fokus var derfor mere rettet mod de smykker der blev båret.

Dels af de mange modeller og dels af de mange tilskuere, designere og kendisser, som deltog under modeugen. Jeg vil derfor prøve at give dig et indblik i hvad der er hot netop nu. Altså med udgangspunkt i hvad jeg så under modeugen.

De ‘lange’ smykker

Det var specielt de ‘lange’ smykker der fangede min opmærksom. Der var rigtig mange kvinder der havde foretrukket de lange øreringe, der hænger ned langs hovedet og det er specielt godt ud, hvis man har langt hår.

Det var en meget udpræget tendens, hos både modeller og kendisser ved arrangementet. Det samme gjorde sig gældende med de lange halskæder. Altså halskæder der ikke kun går til det nederste af halsen, men helt ned på maven.

Det er specielt hos mænd, at der er en trend til at bære længere halskæder. Det er nemlig en klar tendens hos de store amerikanske rap -og R&B stjerner som Kanye West, Jay-Z med flere.

Så hvis du søger øreringe eller halskæder som nyt smykke, bør du vælge de længere varianter, hvis du ønsker at følge trenden.

Udsmykning af håret

En anden tendens der er værd at nævne, er den form for hårudsmykning, som blandt andre Caroline Fleming har fremvist ved flere lejligheder.

Smykker i håret kan se rigtig smart og sexet ud, hvis det benyttes på den korrekte måde. Det er den velhavende kendis et godt eksempel på.

Grunden til at det bliver nævnt i denne sammenhæng er dels, at der er færre og færre der benytter sig af muligheden. Og dels at der ved netop Copenhagen Fashion Week, lidt atypisk, var flere som havde pyntet håret lidt ekstra til anledningen.

Denne artikel kan forhåbentlig give dig lidt input og inspiration til dig dagligdag og til næste gang du skal handle smykker. Det er i hvert fald interessant at følge den udvikling der er i modebilledet.