Smykker til mænd boomer mere end nogensinde.

Imens alle de store trendy danske smykke-butikker må melde om lavere salgstal på smykkemarkedet de sidste år, kan mange af de smykkefirmaer der har gjort det på herre smykker melde om store stigninger i deres omsætning.

Da markedet for smykker i 2009 atter genvandt omsætningen efter den store krise, var det med meget andre ord end før krisen. En af grundene til at markedet igen er ved at vinde fodfæste igen, er den store stigning i efterspørgsel på herresmykker.

Mænd med smykker redder smykkebranchen.

I rapporten fra 2009 forklarer  forbrugeranalysefirmaet United Marketing fra USA, at over 2/3 af stigningen på smykkemarkedet fra 2007 til 2009, direkte kan henledes til det stigende salg af herresmykker.

”De senere år har vi så oplevet en stor stigning i salget af vores smykker til mænd. Hvor det for få år siden var meget uhørt at manden bar mere end en guld halskæde og en fingerring eller to er det nu nye tider vi befinder os i. Smykker til mænd skal nu ikke længere være minimale og diskrete, men de have en stor signalværdi, og det betyder, at det i større betydning er de farverige og unikke herresmykker der sælger aller bedst,” fortæller John Dencker der er manden bag netshoppen www.marjoe.dk, den eneste od største danske netbutik der kun sælger herresmykker

Bestsellers og fremtidens smykketrends

Før den store recession var mandens del af smykkemarkedet meget lille, at det var svært, at foretage en konkret vurdering om herres smykke-præferencer, men med trendens voksende andel på markedet kan man nu meget tydeligt lokalisere de smykketrends og nutidens modebevidste mænd har, og marjoe.dk har med sine over 1400 forskellige smykker til mænd, fingeren på pulsen, når det gælder mænds valg af smykker.

Kendis- og modebranchen har været i front i den stigende interesse for herresmykker, hvor mange store popstjerner har gået med herresmykker i mange år. Men i dag er der ingen tvivl om at det i større omfang er den unge generation der har indtaget det nye modetrend til sig. Mange af vores herresmykker går til mænd mellem 15-30,” forklarer John Dencker og tilføjer: ”Vi har set stigende salg af perlearmbånd fra vores eget design MOZ, som og viser at smykker til mænd og kvinder nærmere sig mere og mere hinanden.

Store kendisser som Beckham, Brad Pitt og Mikkle Kesseler er også skyld i den store trend.

Den anden store sællert i herresmykker er tungsten ringe. Tungsten kaldes for  mandens ’Guld’ og tungsten er ca. 5 gange stærkere og tungere end stål, og meget hårdfør. Manden føler bedre han bærer et rigtigt herresmykke .” røber John Decker.

Frederik Fetterlein

Det er bare kanon at kunne følge og se hvad der rører på sig af smykker til mænd på denne planet, Jeg bruger disse smykker meget i min egen garderobe og daglige mode, så bloggen her, den hjælper meget i hverdagen.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *